www.praktijk-inbalans.com

06-50503521Gastenboek

10 berichten op 2 pagina's
G.O.
12-05-24 22:14:59
Wat een fantastische ervaring! Voelde onzekerheden en was bang voor mening van anderen. Was een echte pleaser. Na twee sessies bij Elly, sta ik steviger in mijn schoenen. En heb ik het gevoel dat ik er mag zijn. Het voelt fantastisch.
Wat doet Elly het goed. Zij geeft jou vertrouwen en straalt rust uit. Je voelt je welkom!
Danielle Stam
03-03-24 11:35:29
Na twee jaar thuiszitten door een Burn-Out, waarbij niets leek te helpen, voel ik de energie eindelijk weer terug komen!
Ik kan weer beter zien, ik merk een enorm verschil in concentratie en alles voelt veel lichter.

Samen met Elly kwam ik door een kernovertuigingenbalans tot de conclusie dat ik veel belemmerende overtuigingen geloofde.

Het transformeren van deze overtuigingen was voor mij heel emotioneel en ik kon sommige overtuigingen maar met moeite uitspreken.
Elly heeft mij liefdevol door dit proces heen geleid en na de balans was alle emotie verdwenen en voelde ik me rustig.

Ik moest zelfs lachen toen ik de oude overtuigingen opnieuw moest uitspreken, omdat ik me niet kon voorstellen dat ik dit ooit geloofd had!

Ik weet nu dat ik volledig kan herstellen en heb weer zin in de toekomst.

Dankjewel Elly!
IJtsma
28-02-24 19:43:31
Mijn sessie is een groot succes geweest. Ik kampte met enorme prikangst en dit uitte zich in paniekaanvallen. Vooral lastig nu ik mijn tweede kindje verwacht en ik er dus af en toe toch aan moet geloven. Na de sessie zat ik haast relaxed bij de GGD. Zowel ik als mijn partner waren enorm verrast door het resultaat. Bedankt!
Aafke Zuiderzee
25-02-24 14:15:38
Soms ben je in bepaalde situaties jezelf kwijt en weet je niet waarom. Samen met Elly ben ik bezig geweest om de vraag boven tafel te krijgen en mijn onbewuste “probleem” aan te pakken.
Daarna waren de situaties veel ontspanner. Heel bijzonder. Dank je wel Elly.
Antoinette der Kinderen
30-12-23 18:35:04
Helder, duidelijk, vriendelijk en geduldig heeft Elly me geholpen met een paar PSYCH-K transformaties. Ik heb genoten van haar deskundigheid. En mocht je twijfelen om een afspraak met haar te maken, laat dit bericht ervoor zorgen de knoop door te hakken en haar gewoon te appen of bellen.
Dank je wel Elly, ik voel me stukken lichter!
Tonen: 5  10

Foto's