www.praktijk-inbalans.com

06-50503521Mijn naam is Elly

Ik woon vlakbij Groningen in Zuidhorn.

Van beroep ben ik doktersassistente en werk bij een laboratorium waar ik medewerkster bloedafname ben en assistentes opleid voor de bloedafname en stagiaires begeleid.

Ik heb altijd een grote interesse gehad in de zorgsector. Mensen helpen geeft mij voldoening en energie. 

PSYCH-K® is op mijn pad gekomen via een podcast. Ik heb bij Paula van der Werff mijn Basiscursus, Master en Avanced cursus gevolgd. Ik mag mijzelf all round PSYCH-K® facilitator noemen.

Ik ben getrouwd en heb kinderen die niet meer bij ons thuis wonen. 2 hondjes en een kat houden ons gezelschap. Mijn man en ik trekken er geregeld samen op uit, naar zee of varen op de meren in Nederland.


Mijn persoonlijke ervaring met PSYCH-K® 

PSYCH-K® heeft mij bevrijd van chocolade verslaving. Dat klinkt misschien lachwekkend en niet erg belangrijk maar dat was het voor mij wel. Ik moest chocola eten en dan niet 1 stukje. Met 1 behandeling ben ik daarvan af. Ik kan nog chocola eten en er van genieten maar ik moet niet meer.

De Stresstransformatie binnen PSYCH-K® is ontzettende fijn! Als ik ergens stress van krijg die mij belemmerd doe ik die transformatie en ben ik ervan af. Zo simpel kan het zijn. Dat geldt ook voor "dingen" uit het verleden.  Boosheid- verdriet kun je transformeren in een paar minuten.  

Een heel eind rijden, alleen in de auto naar midden Nederland  en verblijven in een B&B had ik zonder    PSYCH-K® niet gedurfd. Nu denk ik zelfs wat was is het probleem.

Confrontaties durven aangaan, in gesprek durven gaan. Heel fijn, werkt erg goed.

Gewerkt aan diabetes.  Mijn behoefte aan zoetigheid is verdwenen. En mijn nuchtere bloedsuikerspiegel is in 11 jaar weer beneden de 7.0

Mijn missie: 

Allereerst vind ik het belangrijk om te vermelden dat alles wat in mijn praktijk wordt besproken tussen ons blijft. Vanuit mijn werk als doktersassistente heb ik beroepsgeheim. Voor mij is het heel vanzelfsprekend dat dat ook geldt voor mijn praktijk. Voel je veilig en vertrouwd. Ik neem je klachten en problemen serieus. We gaan samen opzoek naar ondersteunende overtuigingen om jouw leven aangenamer te maken.


Mensen weer ontspanning en plezier te laten beleven.

Goed in contact kunnen treden met  familie,  vrienden en collega's. 

Tijd en ruimte in kunnen nemen voor zichzelf. 

Kortom beter in je vel zitten.