www.praktijk-inbalans.com

06-50503521Gastenboek

D Van der ploeg
25-06-24 22:31:02
Ik ben bij Elly gekomen door mijn grootste angst en dat zijn mensen die overleden zijn..
ik ben de dag voor de begrafenis bij Elly gekomen na al een aantal nachten niet te kunnen slapen en de persoon die overleden was in mijn kamer stond en in mijn bed had gelegen was ik ontzettend blij dat we iemand hebben gevonden die mij kan helpen!
Ik heb een hele fijne sessie gehad en ik ben Elly enorm dankbaar!
Ik ben zelfs tijdens het afscheid langs de kist gelopen en ook nog zonder in paniek te raken! Dit had ik anders niet gekund. De mensen in mijn slaapkamer die heb ik niet meer gezien!
Het voelde bij Elly vertrouwd, veilig en ik werd er rustig van
Als je ergens last van hebt zou ik Elly zeker aanraden!
Bedankt Elly!:)
G.O.
12-05-24 22:14:59
Wat een fantastische ervaring! Voelde onzekerheden en was bang voor mening van anderen. Was een echte pleaser. Na twee sessies bij Elly, sta ik steviger in mijn schoenen. En heb ik het gevoel dat ik er mag zijn. Het voelt fantastisch.
Wat doet Elly het goed. Zij geeft jou vertrouwen en straalt rust uit. Je voelt je welkom!
Danielle Stam
03-03-24 11:35:29
Na twee jaar thuiszitten door een Burn-Out, waarbij niets leek te helpen, voel ik de energie eindelijk weer terug komen!
Ik kan weer beter zien, ik merk een enorm verschil in concentratie en alles voelt veel lichter.

Samen met Elly kwam ik door een kernovertuigingenbalans tot de conclusie dat ik veel belemmerende overtuigingen geloofde.

Het transformeren van deze overtuigingen was voor mij heel emotioneel en ik kon sommige overtuigingen maar met moeite uitspreken.
Elly heeft mij liefdevol door dit proces heen geleid en na de balans was alle emotie verdwenen en voelde ik me rustig.

Ik moest zelfs lachen toen ik de oude overtuigingen opnieuw moest uitspreken, omdat ik me niet kon voorstellen dat ik dit ooit geloofd had!

Ik weet nu dat ik volledig kan herstellen en heb weer zin in de toekomst.

Dankjewel Elly!
IJtsma
28-02-24 19:43:31
Mijn sessie is een groot succes geweest. Ik kampte met enorme prikangst en dit uitte zich in paniekaanvallen. Vooral lastig nu ik mijn tweede kindje verwacht en ik er dus af en toe toch aan moet geloven. Na de sessie zat ik haast relaxed bij de GGD. Zowel ik als mijn partner waren enorm verrast door het resultaat. Bedankt!
Aafke Zuiderzee
25-02-24 14:15:38
Soms ben je in bepaalde situaties jezelf kwijt en weet je niet waarom. Samen met Elly ben ik bezig geweest om de vraag boven tafel te krijgen en mijn onbewuste “probleem” aan te pakken.
Daarna waren de situaties veel ontspanner. Heel bijzonder. Dank je wel Elly.
Antoinette der Kinderen
30-12-23 18:35:04
Helder, duidelijk, vriendelijk en geduldig heeft Elly me geholpen met een paar PSYCH-K transformaties. Ik heb genoten van haar deskundigheid. En mocht je twijfelen om een afspraak met haar te maken, laat dit bericht ervoor zorgen de knoop door te hakken en haar gewoon te appen of bellen.
Dank je wel Elly, ik voel me stukken lichter!
Ron Katzenbauer
05-12-23 17:23:04
Laatst een sessie bij Elly gedaan. Ik voelde veel oude spanning tov mijn overleden vader. Ik ken deze pijn en het gemis al heel erg lang. Na die sessie is de stress echt verdwenen. Als ik er nu aan denk dan is het rustig in mij en voel ik mij goed.
Elly is zeer betrokken en prettig om mee samen te werken.
Janet van Hijum
22-11-23 15:46:38
Na het lezen van een bericht over Psych-k van Elly hen ik contact opgenomen.
Ben bij haar geweest o.a voor claustrofobie. Een lift. Verschrikkelijk. Maar inmiddels een paar keer geweest. Laatst naar de zesde etage. Wel wat angst/ nerveus maar het ging goed. Naar beneden ging super. Bedank Elly
Marjan Naaijer
25-09-23 11:56:44
Ik vind al jaren vliegen eng, neem voor de vlucht een rustgevend pilletje. Ik las wat Elly deed, toevallig moest ik een dag later vliegen en heb haar een bericht gestuurd kon gelijk terecht. Al op Rotterdam AirPort merkte ik het verschil, keek daar rustig naar opstijgende en landende vluchten, en zelf nam ik ook relaxed plaats! Heb zelfs de landing 2 x gefilmd terwijl ik normaal stijf op mijn stoel zat. SUPER
Mieke Wildeboer
21-09-23 16:07:21
Elly heeft mij geholpen met een vervelende ervaring, heel bijzonder, een echte aanrader
Bianca
20-09-23 20:54:54
Sinds een ongeluk jaren geleden heb ik vrij hevige angst gehad als bijrijder in de auto.
Wat een hele vervelende bijrijder van mij heeft gemaakt die obsessief aan het mee rijden is, overal wat van zei en erg gefixeerd op remlichten van de auto ervoor is.

Twee weken geleden bij Elly behandeld hiervoor en wat een verschil!
Vandaag zat ik zelfs bij onbekende andere mensen in de auto met het carpoolen zonder ook maar enige angst! (dit had ik absoluuuuut voorheen nooit gedaan)

Hoe fijn om gewoon weer gezellig in de auto te zitten bij anderen zonder angsten
Tonen: 5  10   20

Foto's