www.praktijk-inbalans.com

06-50503521
Video van waarin Paula vd Werff wordt geïnterviewd door Richard de Leth en uitlegt wat PSYCH-K® is en hoe het werkt.

Blog

Admin gebied

Atom

2023-11-19

Wat kan PSYCH-K® betekenen voor kinderen

Psych-K® kan voor kinderen verschillende betekenisvolle voordelen hebben:

Zelfvertrouwen en Positieve Mindset: Psych-K® kan kinderen helpen bij het ontwikkelen van zelfvertrouwen en een positieve mindset door belemmerende overtuigingen te transformeren. Dit draagt bij aan een gezonde emotionele basis.

Stressvermindering: De technieken van Psych-K® kunnen helpen bij het verminderen van stress en angst bij kinderen, waardoor ze veerkrachtiger worden in het omgaan met uitdagingen.

Verbeterde Schoolprestaties: Door het aanpakken van eventuele belemmeringen in verband met leren en presteren, kan Psych-K® een positieve invloed hebben op de schoolprestaties van kinderen.

Sociale Vaardigheden: Het kan bijdragen aan het ontwikkelen van gezonde sociale vaardigheden, waardoor kinderen beter kunnen omgaan met vrienden, klasgenoten en familie.

Balans in Emoties: Psych-K® ondersteunt het bereiken van emotioneel evenwicht, waardoor kinderen beter in staat zijn om emoties te begrijpen en te reguleren.

Zelfontdekking: Het proces van Psych-K® kan kinderen helpen zichzelf beter te begrijpen, hun sterke punten te waarderen en positieve waarden te creëren .
Psych-k blog kinderen-1.jpg

Het is echter essentieel dat Psych-K® bij kinderen wordt toegepast door bekwame en ervaren beoefenaars die begrip hebben voor de specifieke behoeften en gevoeligheden van kinderen. Het is altijd raadzaam om de betrokkenheid van ouders en verzorgers te hebben bij het besluit om Psych-K® toe te passen bij kinderen.

Admin - 12:39:33 | Een opmerking toevoegen